Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 g branza dulce degresata
150 g branza de burduf
150 g telemea
100 g unt la temperatura camerei
3 - 4 oua fierte
o conserva mica de morcov si mazare
1 legatura marar
Mod de Preparare: Dam pe razatoarea mica branza telemea sau o sfarmam bine cu furculita. Cele 3 feluri de branza impreuna cu untul le amestecam bine, pana obtinem o pasta omogena. Adaugam mararul tocat marunt si il incorporam in amestec. Legumele din conserva le lasam la scurs, apoi le amestecam cu grija in pasta de branza. Asezam pe masa de lucru o folie de plastic sau de aluminiu. Intindem un strat destul de gros de branza, peste care asezam ouale. Ajutandu-ne de folie, impachetam rulada si o strangem bine la capete. Dam la frigider cateva ore, sau de pe o zi pe alta, dupa care putem s-o feliem. Rulada are aproximativ 210 calorii la 100 de grame si merge de minune langa o salata de verdeturi.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.