Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
10 oua
600 g. zahar
1 lingura de faina
300 gr. nuci macinate
1 pachet si jumatate de unt
1 ligura de ness
Mod de Preparare: Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si 300 g. de zahar se adauga nuca macinata, amestecand usor de sus in jos apoi se adauga si lingura de faina. Din compozitia obtinuta se coc pe rand 3 foi.. pe fundul tavii tava trebuia unsa foarte bine si tapetata cu faina... recunosc ca mi-a fost un pic greu sa le dezlipesc de pe tava m-a ajutat de un cutit cu care a trecut frumos de jur imprejur. Foile se coc in cuptorul preincalzit si se lasa la copt 10-15 minute.
Pt crema: galbenusurile se freaca bina cu 300 g. zahar si cu o lingura de ness dizolvata intr-o lingura de apa. Crema se pune la bain-marie si se amesteca mereu pana aceasta capata consistenta unei smantani mai grosute. Untul de la temperatura camerei se mixeaza putin apoi se incorporeaza crema RECE lingura cu lingura. Puteti sa strecurati in crema putin miez de nuca maruntit foile se umplu cu crema, avand grija ca ultimul strat sa fie de crema puteti sa pudrati cu zahar si/sau cu ness.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.