Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 gr biscuiti populari
1 pachet unt
500 ml lapte
6 linguri cacao
1 cana zahar
4-5 linguri de visinata
100 gr stafide
100 gr visine din visinata
2 foi de napolitana
Mod de Preparare: Biscuitii se dau prin masina de tocat, sau se pun la robot. Se adauga intr-un castron.Se pune laptele pe foc impreuna cu zaharul, untul si cacaoa. Se lasa sa fiarba pana cand se topeste tot zaharul. Se lasa sa se raceasca putin apoi se adauga peste biscuit. Se mesteca bine pana cand totul devine o pasta. Se adauga, visinele, stafidele si visinata peste biscuiti. Daca dam si la copii vom scoate visinele si visinata din compozitie si vom adauga esenta de rom. Se tapeteaza o forma de cozonac cu folie alimentara. Se pune o foaie de napolitana pe fundul unei forme de cozonac. Se pune un rand de crema, foaie, crema si tot asa pana terminam crema. Ultima parte trebuie sa fie foaie de napolitana. Se lasa la frigider pana se intareste bine. Se glazureaza cu ciocolata topita sau se poate lasa asa.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.