Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
280 g piept de pui, cca. jumatate piept de pui
100 g prosciutto crud
100 g masline verzi fara samburi
sare, piper
faina
pesmet
2 oua
Mod de Preparare: Spalati pieptul de pui si il stergeti de apa. Tocati pietul de pui la masina sau la robot. Adaugati feliile de prosciutto si mixati pana de vine o pasta fina. Adaugati sare si piper. Formati mici chiftelute, de marime unei nuci, la care adaugati la mijloc cateo maslina verde. Asa procedati cu toata carnea. Chiftelute rezultate le tavaliti prin faina, ou batut si la urma prin pesmet.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.