Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 pachet unt (250 g),
1 cană zahăr,
50 g nuca de cocoş,
esenţă vaniliedupa gust,
200g lapte praf (sau 150g lapte praf şi 50g biscuiţi),
alune
Mod de preparare: Bomboanele Raffaello sunt incredibil de uşor de preparat, şi sunt o gustare dulce delicioasă, potrivită oricărei mese de sărbători. Se freacă untul cu zahărul, se adaugă puţină esenţă de vanilie, se freacă în continuare, apoi se adaugă nuca de cocos, se freacă până se încorporează, apoi se adaugă laptele praf. Se fac biluţe cu miez de alună, apoi se dau prin nuca de cocoa. Se bagă la frigider până se întăresc.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.