Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
3 medalioane de porc, fără os
1 linguriță boia
2 linguri unt
2 lingurițe ulei
5-6 căței de usturoi, zdrobiți
1 ceapă mică, tocată
80 ml supă de legume sau pui
400 g smântână
650 g spanac
1 linguriță mix de condimente
50 g parmezan ras, opțional
pătrunjel tocat, după gust
sare
piper
Mod de preparare: Condimentezi medalioanele de porc cu boiaua, sare și piper, după gust. Le rumenești într-o tigaie, în uleiul încins, 3-5 minute pe fiecare parte sau până se pătrund bine. Scoți pe o farfurie. Topești untul în tigaie. Adaugi usturoiul, ceapa și le călești cu mixul de condimente aproximativ 1 minut. Torni supa și lași să scadă puțin lichidul.
Combini cu smântâna, reduci focul, și lași să dea ușor în clocot. Potrivești gustul cu sare și piper. Amesteci cu spanacul și parmezanul încă 1-2 minute. Întorci carnea în tigaie și o stropești cu sos. Servești cu pătrunjel.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.