Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 pulpe de pui, puteti folosi si aripioare (10-12 bucati)
ketchup
sos de soia
ghimbir ras
ulei de masline
sare, piper
fasole verde, pentru garnitura si un cub de unt
Mod de Preparare: pulpele le spalam si le stergem de apa. Le asezam intr-o tava, eu intr-una de yena cu capac.
Marinata: intr-un borcan turnam ingredientele pentru marinata, 2-3 lingturi ketchup, 1 lingura sos de soia si ulei de masline, sare, piper si putin ghibir ras. Scuturam de doua-trei ori borcanul. Turnam peste pulpe, acoperim cu capacul si dam la cuptorul preincazit timp de o ora. Dupa primele 30 de minute, luam capacul. Intre timp, facem garnitura, eu am preferat fasole verde.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.