Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
120 ml lapte caldut
2 oua
1 lingura ulei
50 g zahar
2 pliculete zahar vanilat
1 cutie crema de unt Milli
2 lingurite drojdie uscata
1/2 lingurita sare
550 g faina
Pentru umplutura:
2 mere
2 lingurite scortisoara
2 linguri zahar
Mod de Preparare: Merele se curata de coaja, se taie cubulete si se presara cu zahar si scortisoara.Aluatul este cel ce-l pregatesc de obicei la gogosi. preparat la masina de paine,programul framantare+dospire,in total 1 ora si jumatate. pus ingredientele in cuva masinii si scos aluatul pe masa infainata cand a fost gata crescut. Se intinde intr-o foaie de 0.5 cm grosime, iar peste foaie se repartizeaza uniform cubuletele de mere. Se ruleaza cat mai strans posibil, apoi cu un cutit bine ascutit se taie felii de cca 2 cm. Se mai lasa putin pe masa la crescut, apoi se pun la prajit in baie de ulei.Se prajesc pe ambele parti, se scot pe prosop absorbant, apoi se pudreaza cu zahar din abundenta.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.