Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 gr de rubarba
50 gr zahar brun
1/2 lamaie
4 oua
80 gr zahar
1 plic zahar vanilat
100 gr faina
1 plic praf de copt
1 praf de sare
75 gr pudra de migdale
50 gr unt
Mod de Preparare: Taiati capetele rubarbei bine spalate, apoi taiati bucati cat lungimea tavii de copt. Decojiti si curatati bine aceste sectiuni. Puneti zahar brun la baza formei de copt. Puneti bucatile de rubarba peste zahar, apoi stropiti cu suc de lamaie. Amestecati ouale cu zaharul si zaharul vanilat. Adaugati faina, praful de copt, sarea si pudra de migdale si amestecati bine. La final adaugati untul topit. Se toarna peste rubarba si se niveleaza. Coaceti 30 minute la 180°C. Scoateti din forma dupa ce s-a racit. Gata!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.