Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
8 porții
4 oua,
150 g gris,
150 g zahar,
1 litru lapte,
esenta vanilie.
un praf de sare,
unt pentru uns tava.
Mod de Preparare: Se bat spuma albusurile cu un praf de sare. Se adauga unul câte unul galbenusurile amestecând bine dupa fiecare. Apoi se adauga grisul în ploaie amestecând bine. Compozitia se pune intr-o forma rotunda unsa bine cu unt. Se da la cuptor la 180 grade pentru 30-40 minute sau pana s-a rumenit deasupra. Cat este la cuptor, amestecam laptele cu zaharul si se pune pe foc amestecand mereu pana se topeste zaharul. Se lasa pe foc pana se incalzeste laptele, nu trebuie sa fiarba. Adaugam esenta de vanilie in lapte. Cand este gata budinca, turnam laptele fierbinte peste ea. Se taie mijlocul cu un pahar. Se serveste rece cu frisca, ciocolata sau dulceata.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.