Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 porții
9 ciuperci mari,
200 g branza de vaci,
1 lingura cu unt,
1 lingura cu ulei,
3 fire de ceapa verde,
1 catel de usturoi,
1/2 legatura de marar,
2 oua,
sare,
piper,
ornare: ceapa verde si patrunjel.
Mod de Preparare: Ciupercile se spala si se indeparteaza piciorusele, avand grija sa ramana intacte palariile. Picioarele ciupercilor, usturoiul si ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in unt si ulei. Dupa ce se raceste se amesteca cu oualele, branza de vaci si mararul tocat marunt. Condimentam cu sare si piper. Ciupercile se umplu cu aceasta compozitie si se dau la cuptor pentru 30 minute pentru gratinare. Servim fierbinti, ornand cu ceapa verde tocata marunt si patrunjel verde.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.