Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
un sfert de cană de zahăr
1 linguriță de apă
jumătate de pachet de unt pe care îl punem la foc și îl topim
6 linguri de pudră de cacao
6-7 linguri de făină
2 căni de lapte cald
1 linguriță de oțet
zahăr pudră
zmeură
Modul de preparare: Bate gălbenușurile, zahărul și apa într-un bol până se leagă toată compoziția. Adaugă untul topit, sare, extractul de vanilie și amestecă până când compoziția devine super pufoasă. Într-un castron separat amestecă cacaua și făina, apoi amestecă-le în compoziția deja formată. Adaugă laptele câte puțin. Într-un alt castron bate albușurile cu o linguriță de oțet. După ce iese o spumă incorporează o parte din spumă în aluat, apoi pune aluatul în spumă și tot așa până ce se amestecă totul. Pune totul într-o tavă la cuptor și scoate prăjitura după ce devine rumenă. Pudreaz-o pe desupra și adaugă zmeura pentru decor.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.