Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 porții
3 felii de sunca feliate fasii
1 rosie mare taiata in feliute
3 frunze de busuiuc
2 catei de usturoi zdrobiti
1 bucatica de ghimbir de 2 cm razalita
1 cutie de 250 g de smantana de gatit
sare/piper
1 lingura ulei de masline
parmezan pentru ornat
Mod de Preparare: Punem la fiert pastele cu sare. Intr-o tigaie am calit intr-o lingura de ulei de masline sunca si busuiocul, aprox 4 minute. Apoi am adaugat ciupercile feliate si rosiile. Dupa inca 4 minute, cand ciupercile nu se muiasera de tot, am adaugat smantana, sare si piper, am amestecat si am mai fiert aproximativ 4 minute. Apoi am oprit focul, am adugat si pastele scurse si am servit cu câte o frunzulia de busuioc.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.