Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente 8 porții:
Blat:
6 galbenusuri,
200 g unt,
250 g faina,
200 g zahar,
1/2 lamaie
1 pliculet zahar vanilat,
1 pliculet praf de copt,
Glazura:
6 albusuri,
200 g zahar,
1 pahar nuci macinate,
2 linguri cacao,
4 linguri gem de caise
Mod de Preparare: Se freaca zaharul cu untul, apoi adaugam galbenusurile unul cate unul. Adaugam coaja de lamaie si zeama de lamaie in care dizolvam praful de copt si la sfarsit faina. Amestecam pana se omogenizeaza. Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Coca trebuie sa fie nici moale dar nici tare. Se da la cuptor pentru 15 minute. Intre timp batem albusurile spuma, adaugam treptat zaharul, apoi nucile macinate si cacaoua. Cand foaia este pe jumatate coapta, se scoate din cuptor, intindem gemul peste care punem albusurile cu nucile. Se da la cuptor pentru 25 minute. Se lasa sa se raceasca, dupa care se taie in dreptunghiuri potrivit de mari.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.