Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
6 ouă
un cartof mare fiert
3 felii de șuncă sau o felie de friptură de pui, tăiate în cubulețe mici
o cană de brânză rasă sau cașcaval
o ceapă mică, tocată fin
o lingură de unt
plante aromatice – cimbru, oregano, mărar proapăt sau rozmarin (după gust)
sare, piper, după gust
Mod de preparare: Încălzește cuptorul la 180 de grade. Amestecă bine într-un castron ouăle, condimentele, sarea, piperul, împreună cu o lingură de apă. Într-o tigaie pe care o poți băga la cuptor, topește untul (la foc mediu) și sotează ceapa, până devine moale și transparentă, aproximativ 2-3 minute, apoi adaugă legumele și șunca sau carnea și mai ține pe foc alte 2 minute. Îndepărtează tigaia de pe foc, adaugă compoziția cu ouăle bătute și adaugă deasupra și brânza sau cașcavalul. Ține frittata la cuptor până când se întărește și în centru, iar pe margine se rumenește și capătă o crustă brun-aurie. După ce scoți frittata din cuptor, lasă vasul să se răcească timp de 20 de minute și abia apoi taie frittata în felii sau în cuburi.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.