Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
4 porții
100 g fulgi de cocos,
50 g alune,
1/4 lingurita scortisoara,
esenta de vanilie,
3 albuse,
un praf de sare,
150 g zahar.
Mod de Preparare: Amestecam fulgii de cocos cu alunele macinate, scortisoara si esenta de vanilie. Albusele se bat cu putina sare pana capata consistenta. Adaugam putin cate putin zahar si batem in continuare pana amestecul devine lucios. Folosind o spatula de plastic sau o lingura de lemn, incorporam usor amestecul de nuca de cocos. Se pun gramajoare pe o tava captusita cu hartie pergament. Se pun la distanta de 3 cm una de alta si se lasa la cuptor 10-15 minute pana se rumenesc. Se vor lasa sa se raceasca pe hartie dupa care se vor scoate cu o paleta sau un cutit lat.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.