Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente 6 porții:
1 unt
600 g faina
un vârf de lingurita de sare
2 oua
200 grame zahar
1 praf de copt
zeama de la o jumatate de lamaie
1 zahar vanilat
Mod de Preparare: Am frmântat aluatul cu mana pana am reusit sa-l intind cu sucitorul fara sa se lipeasca. L-am impartit in doua. Am spalat si uns cu ulei tava aceea mare neagra de la cuptor. Am curatat si razalit merele, le-a amestecat cu 200 grame de zahar si 4 lingurite de scortisoara, lamaia si 1 zahar vanilat. Am calit merele razalite intr-o tigaie. Am intins prima foaie cu sucitorul, am asezat-o in tava. Apoi am pus merele intr-un strat gros si am acoperit merele cu ce-a de-a doua foaie. Luati o furculita si intepati din aproape in aproape foaia a doua de aluat, pentru a iesi aburul creat de mere in timpul coacerii. Puteti folosi pentru aceasta operatiune si un cutit. Dati la cuptor cam 40-50 de minute, pana foaia de deasupra este crocanta si aurie.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.