Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 porții
un pahar de 1/4 l de bere
un pahar de 1/4 de faina
1 ou
sare, piper
Mod de Preparare: Separam albusul de galbenus. Batem galbenusul cu sare, berea si faina. Separat batem spuma albusul cu un praf de sare. Adaugam peste aluat si amestecam. Gata aluatul. Nu va ia mai mult de 10 minute sa-l pregatiti. Si acum taiem pieptul de pui ca pentru snitele. Il saram si piperam bine pe ambele parti. Dam fileurile de pui prin aluat. Si le prajim in ulei incins. Le scoatem pe o bucata de hartie absorbanta.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.