Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
V-aţi plictisit de clasicele gogonele murate, de castraveţii muraţi sau de gogoşari? Vă oferim o reţeţă specială de murături: pepene verde murat la borcan. Pepenii verzi muraţi sunt cele delicioase murături, au un gust dulce agrişor şi sunt minunaţi lângă o friptură.
Ingrediente:
pepene verde
30 g de sare la 1 l de apă
15 ml de oţet de 9% la un 1l de apă
Mod de preparare: Spălaţi pepenii verzi şi tăiaţi-ii pe rondele de 2-3 cm grăsime. Tăiaţi rondelele în bucăţi mai mici şi aşezaţi-le în borcane. Turnaţi deasupra apă clocotită şi lăsaţi la infuzat 10 minute, apoi scurgeţi apa şi repetaţi încă o dată procedura Turnaţi peste pepeni saramura clocotită. Saramura se fierbe 10 minute, se strecoară şi după aceea se pun iar la fiert pentru 10 minute. Oţetul se adaugă peste saramura la finalul fierberii. Închideţi borcanele şi lăsaţi-le să se răcească. Sursa: bucatarul.tv
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.