Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 porții
300 g piept de pui
1 salata mare romaneasca
4 felii de paine
4 linguri iaurt natural
1 lingurita mustar
lamaie
ulei de masline
sare de mare
piper
4 felii cascaval
Mod de Preparare: Pieptul de pui il sarati si piperati bine si il frigeti pe grill pana se face. Il pastari la cald. Salata o spalati bine si o uscati bine de apa. De preferabil pe un prosop de bucatarie sa absoarba toata apa de pe frunze.
Sosul: Intr-un bol amestecati iaurtul, mustarul, putin ulei de masline, sare si piper.
Crutoanele: Taiati feliile de paine in cubulete si le prajiti in putin ulei de masline.
Asamblare: Asezati frunzele de salata rupte pe un platou, adaugati pieptul de pui taiat cubulete, cascavalul la fel taiat, crutoanele si sos de iaurt din belsug.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.