Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g. foitaj congelat
4 oua
1 galbenus
100 g. crema de cascaval sau Almette,
2,3 cepe verzi
frunze de patrunjel
susan
Mod de Preparare: Se fierb ouale si se racesc. Aluatul se dezgheata la temperatura camerei si se intinde pe o suprafata infainata. Se taie cu o forma 16 pogacele cu un diametru de cca. 6 cm. La 8 dintre ele li se taie mijlocul cu o forma de cca. 3 cm. diametru. Celelalte 8 (cele pline) se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt si se ung cu galbenus. Peste ele se aseaza cele gaurite. Se coc la 180 grade C. cca. 18-20 de minute, dupa care se lasa sa se raceasca. Mijlocul cuiburilor se gaureste usor Crema de cascaval se potriveste de sare si piper, se adauga ceapa verde taiata fin si se umplu cuiburile. Ouale fierte se curata de coaja, se taie in jumatati si se aseaza cu partea rotunda in crema.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.