Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250 g paste care merg umplute, de tip scoici
500 g spanac, proaspat sau congelat
400 g crema de branza sau ricotta
60 g unt + 50 g faina
1/2 l lapte
parmezan
ulei de masline
sare
Mod de Preparare: Fierbeti pastele intr-o cantitate mare de apa.
Umplutura: Daca folositi spanac congelat il lasati sa se dezghete. Daca folositi proaspat, il opariti, il tocati fin si il scurgeti bine de apa. Eu am folosit congelat. In 2 linguri ulei de masline coaceti putin spanacul. Il lasati la racit intr-un castron, unde adaugati crema de branza, sare si 4-5 linguri parmezan. Omogenizati bine. Umplutura este extrem de buna, eu as fi mancat-o asa pe paine. Pastele fierte, le lasati putin la racit. Si acum luati fiecare scoica si o umpleti cu multa umplutura: Asa procedati cu restul. Ungeti o tava de ceramica si asezati pastele umplute acolo. Faceti bechamell-ul: topiti untul, adaugati faina, amestecati bine si turnati laptele treptat. Potriviti de sare. Fierbeti pana se ingroasa. Sosul obtinut il turnam peste paste. Mai radem si putin parmezan si dam la cuptor, la 200 gradeC, pentru 20-25 de minute.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.