Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 porții
1 kg cartofi (mai mici),
3 lingurite cu ierburi de Provence,
3-4 catei de usturoi,
sare,
piper,
ulei.
Mod de Preparare: Suna atat de bine „ierburi de Provence", varianta cea mai potrivita este sa le gasiti in comert gata amestecate. Printre aceste ierburi gasim: cimbrul, cimbrisorul, oregano, busuioc, salvie, rozmarin, maghiran, lavanda. Cartofii se curata de coaja, se taie in sferturi in caz ca sunt mai mici, sau in 6 daca sunt mai mari. Se pun la fiert in apa rece cu sare si se vor fierbe doar pe jumatate. Se scot, se pun intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga apa din ei. Se condimenteaza cu sare, piper si ierburi de Provence. Cateii de usturoi se curata si se taie feliute. Se vor praji in ulei fierbinte, impreuna cu cateii de usturoi.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.