Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g branza de vaci
150 g zahar
100 g gris
200 g pesmet
2 oua
1 plic zahar vaniliat
1 plic aroma de portocala cu coaja rasa Dr.Otker
1 plic aroma de lamaie cu coaja rasa Dr. Otker
putina sare
Mod de Preparare: Mai intai am prajit pesmetul in putin unt si pus la rece. Branza de vaci maruntit-o bine cu dosul furculitei, amestecat cu ouale, cu aromele, si grisul. Luati cu lingurita cate putin din compozitie si, in palme, modelati cate un papanas in forma de bila. Pui pe foc o cratita cu apa si cu o lingurita de sare. Cand clocoteste apa, am pus papanasii, se trece cu spumiera pe sub ei, avand grija sa nu se lipeasca de fundul cratitei, apoi pui capacul. Lasati sa fiarba la foc mic 10 - 15 minute, apoi stingi focul dar lasati papanasii in apa fierbinte. Astfel grisul se umfla iar papanasii devin fragezi si pufosi. Papanasii se scot cu spumiera, se scurg apoi ii dati prin pesmetul amestecat cu zahar si astia sunt papanasii din branza de vaci cu gris.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.