Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
Pentru blat aveti nevoie de:
2 cani (280 g) faina alba
2 lingurite bicarbonat
1/4 lingurita sare
1/2 cana (115 g) unt la temperatura camerei
3/4 cana (150 g) zahar
2 oua mari
1 lingurita esenta de vanilie
1/2 cana (120 ml) lapte
Pentru glazura de ciocolata:
4 cani (450 g) zahar tos
1/3 cana (30 g) cacao
3 linguri (40 g) unt
1/2 cana (120 ml) lapte
2 cani nuca de cocos
Mod de Preparare: Se incalzeste cuptorul la 180 grade C. Se pregateste o tava de teflon sau o tava normala (de aprox 20 cmX 20cm) data cu unt sau ulei (sa nu se prinda prajitura). Amestecati intr-un vas faina, bicarbonatul si sarea. Cu mixerul amestecati untul si zaharul cam 3 minute in alt vas. Adaugati ouale, apoi esenta de vanilie si apoi faina si laptele si amestecati pana se incorporeaza toate.
Turnati in tava si dati la cuptor 25-30 de minute sau pana inserati un cutit in prajitura si varful iasa curat. Raciti apoi prajitura. Cand s-a racit taiati-o in cuburi de aprox 5 cm X 5 cm. Dati la frigider cam 2 ore.
Intre timp faceti glazura de ciocolata, amestecand toate ingredientele la foc foarte mic. Folositi glazura cat e calda pentru o mai buna intindere. Pe o folie de aluminiu asezati bucatile de prajitura, turnati cate putina glazura apoi intoarceti bucatile pentru a le putea acoperi cu glazura pe toate partile. Intr-o fardurie puneti nuca de cocos. Dati bucatile glazurate prin nuca de cocos si apoi asezati pe o farfurie. Vor iesi aproximativ 16 bucati de prajitura. Puteti servi asa cum sunt sau puteti forma un sandwich din doua bucati de prajitura intre care turnati crema de lamaie.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.