Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
600 grame de carne de curcan
1 ou mare
fulgi de porumb
2 fire ceapa verde
2 fire usturoi
1 lingurita boia de ardei iute
1/2 lingurita ghimbir
1/2 legatura de marar
sare si piper
3 linguri de ulei
Mod de Preparare: Tocam carne de curcansi amestecam imreouna cu oul, ceapa, usturoiul si verdeata tocata marunt. Condimentam cu sare, piper, boia si ghimbir. Formam chiftelute, le "rostogolim" prin fulgii de porumb murintiti si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Stropim cu 3 linguri de ulei. Dam tava la cuptor pana cand chiftelute se rumenesc. Se servesc calde alaturi de sos de usturoi sau ketchup, salata. Data viitoare cand le pregati, adauga si 2 feliute de cascaval ras sau pune in mijlocul fiecarei chiftelute cate o bucatica, cred ca vor fi si mai gustoase.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.