Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
chiftelute de curcan/pui/porc
500 grame rosii coapte
1 morcov
1 ceapa mai mare
1 catel de usturoi
3 ardei capia rosii
fulgi de chili
1/2 lingurita curry
sare si piper
Mod de Preparare: Pentru inceput coacem ardeii, ii curatam de coaja, apoi ii lasam deoparte. Tocam ceapa si usturoiul cat mai marunt, dam pe razatoare morcovul si tocam ardeii capia.
In doua linguri de ulei calim ceapa pana cand devine aurie, apoi adaugam morcovul si ardeii tocati. Intre timp dam rosiile pe razatoare, obtinem astfel un suc, pe care le adaugam ulterior la sos.
Adaugam 100 ml apa pentru a subtia sosul. Cand acesta este aproape gata adaugam rand pe rand chiftelutele si lasam sa fiarba inca 10 minute. Daca sosul a scazut , mai adaugam 100 ml apa.
Condimentam cu sare si piper dupa gust si aromam cu praf de curry si fulgi de chili. Va recomand sa serviti chiftelute alaturi de castraveti murati, sunt delicioase.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.