Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
ulei pentru uns tavă
2 pliculețe zahăr vanilat
puțin praf de copt
5 linguri făînă
5 linguri zahăr
5 ouă
4 mere
Mod de preparare: Merele se spală, se decojesc de coajă, se taie pe jumătate, se scot sâmburii și apoi se taie în feliuțe, nici prea subțiri, nici foarte groase. Se pregătește tava de tartă, care se unge cu puțin ulei, se împrăștie zahărul vanilat peste toată tava și se așază feliile de mere ca să acopere toată suprafața tăvii. Se face blatul astfel: se bat albușurile spumă cu zahărul, se adaugă gălbenușurile, apoi se încorporează făina amestecată cu praful de copt. Compoziția rezultată se pune în tava de tartă peste mere și apoi se dă tava la cuptor până se coace tarta. Când s-a copt se scoate tava din cuptor, se lasă câteva minuţele, apoi se răstoarnă pe un platou rotund.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.