Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 grame pulpa porc
5-6 carnati de oaie traditionali
6 feliute kaiser afumat
300 grame ficat de porc
250 grame ciuperci
1 ceapa
1 ardei gras
400 ml suc de rosii/4-5 linguri bulion
1 ardei rosu iute
usturoi
ulei
telemea si oua prajite pentru servire
sare, piper si boia
Mod de Preparare: Carnea de porc se taie cubulete si se prajeste in ulei. Se scoate carnea si se caleste ceapa impreuna cu ardeiul gras si ciupercile. Adaugam feliutele de kaiser afumat, carnea prajita mai devreme si ficatul de porc taiat cubulete. Cand legume si carnea s-au calit, se toarna peste tochitura 250 ml apa si lasam sa fiarba.
Cand toate legumele si carnurile sunt fierte se adauga sosul de rosii/bulionul precum si carnatii de oaie taiati bucatele. Se lasa sa fiarba tochitura pana cand sosul scade. La final se condimenteaza cu sare, piper, ardei iute si usturoi tocat fin. Servim cu mamaliguta, oua prajite si telemea presarata deasupra.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.