Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
lapte - 300 ml
gris - 50 grame
zahar brun - 20 grame
unt - 20 grame
sare - 1 praf
esenta de vanilie - cativa ml
Pentru servire:
dulceata de afine - dupa gust
Metoda de preparare: Intr-o cratita cu fundul mai gros se pune laptele impreuna cu praful de sare, zaharul si se aduce la punctul de fierbere. Dupa ce laptele a dat in clocot se adauga grisul in ploaie si se amesteca cu telul astfel incat sa nu se formeze cocoloase. Cam ca la mamaliga. Grisul cu lapte se fierbe timp de 7-8 minute pana cand se ingroasa si ajunge la consistenta potrivita. Daca va place mai moale sau mai tare ajutati timpul de gatire. Dupa ce grisul cu lapte a ajuns la consistenta dorita se adauga cateva picaturi de esenta de vanilie sau alta aroma si cubuletul de unt care va face ca grisul nostru sa fie cremos. Se amesteca si se lasa sa se tempereze. Se serveste cu dulceata sau gemul preferat deasupra.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.