Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 piept de pui
2-3 vinete
3-4 rosii
200 gr de cascaval
2-3 linguri de smantana sau maioneza
1 ou
sare si piper, dupa gust
ulei
Mod de preparare: Vinetele se spala bine, se taie rondele, se asezoneaza cu sare si se lasa deoparte timp de 20 minute. Pieptul de pui se taie felii nu prea mari, se bate cu ciocanul si se asezoneaza cu sare, piper, dupa gust. Rosiile se taie rondele. Cascavalul se da pe razatoare. Vinetele se scurg, se prajesc in ulei pe ambele parti si se pun pe un prosop de hartie (sa se absoarba surplusul de ulei). Un vas termorezistent se unge cu ulei, se aranjeaza in straturi vinetele, pieptul de pui, iarasi un strat de vinete si unul de rosii. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Oul se bate cu 2 linguri de smantana sau maioneza (se poate in proportie 1:1). Amestecul obtinut se toarna peste legume si carne, se presara cu cascaval si se coace in cuptor la temperatura de 180 de grade, timp de 30 minute.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.