Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 oua,
50 g branza,
50 g cascaval,
2 linguri de smantana,
un parf de sare,
unul de piper,
unul de curry.
Mod de preparare: In functie de tava puteti dubla cantitatile si astfel iese mai pufos si mai umflat sufleul. Eu am avut o tavita mica de silicon si mi-as iesit destul de pufos dar nu asa inalt cum as fi vrut. Secretul e sa bati bine de tot albusurile sa se tina spuma tare de fundul castronului intors, sa preincalzesti cuptorul si sa nu umbli la el pana ce e gata.
Se bat albusurile cu un praf de sare bine de tot. Separat amestecam galbenusurile cu branza si cascavalul rase si cele 2 linguri de smantana. Apoi incorporam cu grija amestecand de sus in jos galbenusurile in albus. Apoi punem un parf de piper si curry. Ungem tavita bine cu unt si preincalzim cuptorul. Inroducem tavita la cuptor cam 20 minute (eu am cuptor cu gaz normal) si lasam la foc mediu spre mic. Nu umblam deloc la el. Cand au trecut 15 minute oprim focul. Veti obtine un sufleu pufos si foarte gustos.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.