Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 varza de cca 1 kg
1 piept de pui
1/2 cana orez
1 ceapa mare
1 ou
3 linguri ulei
2 cani suc de rosii
verdeata
cimbru si busuioc
sare si piper
Mod de Preparare: Varza curatata si spalata o scobim, pana raman doar cateva straturi de frunze. Pieptul de pui il tocam impreuna cu ou, verdeata, sare, piper si busuioc. Ceapa o calim in ulei, adaugam sucul de rosii si orezul spalat. Lasam la fiert pana scade sucul de rosii. Lasam la racit,dupa care amestecam cu carnea tocata. Cu acest amestec umplem varza. Spatiul ramas il umplem cu varza marunt tocata. Se aseaza intr-o cratita. Adaugam restul de suc de rosii, presaram cu cimbru si completam cu apa pana la 3/4 din inaltimea verzei. Acoperim cu un capac si dam la cuptor pana este fiarta varza, in jur de-o ora. Se serveste cu mamaliguta si smantana.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.