Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
8 porții
1 cana cu zahar,
100 ml apa,
4 oua,
1 cana cu faina,
o lingurita praf de copt,
100 g ciocolata menaj.
5 linguri ulei,
coaja de portocala,
2 lingurite cu cacao.
Glazura:
100 g ciocolata menaj,
3 linguri cu zahar,
100 ml apa,
nuca de cocos.
Mod de Preparare: Se topeste zaharul pe foc, adaugam apa si lasam pana se topeste toata bomboana. Adaugam ciocolata de menaj si amestecam bine pana se topeste. Batem albusurile spuma, si adaugam siropul de zahar cu ciocolata in reprize amestecand incontinuu. Adaugam apoi galbenusurile, unul cate unul, uleiul si faina amestecata cu praful de copt si cacaua treptat. Sa nu uitam de coaja de portocala. Se toarna intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace la foc mare pentru 15 minute dupa care 20 minute la foc potrivit. Glazura se face cu 10 minute inainte sa scoatem prajitura din cuptor. Se amesteca apa cu zaharul si ciocolata si se pune pe foc pana se topeste toata ciocolata. Cand se scoate din cuptor turnam glazura fierbinte si presaram nuca de cocos.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.