Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g piept de pui fara os sau piele
1 ceapa mica
1 catel de usturoi zdrobit
3 linguri patrunjel verde tocat
1 lingura ulei de masline
1 lingurita chimen macinat
1 lingurita seminte coriandru macinat
1 lingurita sare
piper
Mod de Preparare: Taiem pieptul de pui in cubulete si le macinam in blender. Mutam carnea intr-un castron si adaugam condimentele si uleiul de masline. In blender macinam bine ceapa si apoi o punem peste carne impreuna cu partunjelul Amestecam bine si dam la frigider pt 1 h. Formam carnea ca pe niste mititei mai lungi, avem grija sa ne udam palmele ca sa nu se lipeasca de maini, infigem in fiecare cate un frigarui din bambus si ii punem la prajit pe gratarul incins. Frigem la foc mediu cate 4-5 minute pe fiecare parte si servim. A servit langa un sos de castraveti, insa se poate servi si cu pasta de avocado cu iaurt.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.