Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 ouă
8 felii subțiri de bacon
1 cartof fiert
50 g cașcaval
1/2 ceapă roșie (opțional)
piper
rozmarin
Pregătim ingredientele: Cartoful se fierbe în coajă, în apă clocotită cu un praf de sare. Apoi se răcește sub jet de apă rece, se curăță și se taie în cuburi. Eu, de fapt, am preparat niște cartofi natur și am folosit unul de acolo. Ceapa se taie în fâșii, iar cașcavalul se feliază. Baconul se feliază subțire, dacă nu se achiziționează direct feliat.
Mod de Preparare: Se tapetează niște forme de brioșe cu hârtiuțe de copt(opțional) și se îmbracă interiorul cu feliile de bacon. Eu am avut două tipuri de bacon, unul afumat și altul simplu. La baza formelor de brioșe așezăm cuburile de cartof, alternând cu feliile de cașcaval și, opțional, rondele de ceapă. Presărăm puțin piper și rozmarin și spargem ouăle peste ele. Nu mai punem sare, că este baconul sărat. Așezăm formele de brioșe într-o tavă și le dăm la cuptor pentru 15-20 de minute, la 190-200 grade, sau până când ouăle sunt preparate și baconul bine rumenit. Baconul se va strânge foarte frumos în jurul ingredientelor, iar cașcavalul se va topi și va îmbrăca cuburile de cartofi, lipindu-se bine de bacon si creând astfel fundul coșulețului. Dacă se doresc ouăle mai moi, se scurtează timpul de coacere cu 5-6 minute. Eu am dorit mai degrabă baconul mai rumen, mai crocant. Sunt de efect, merită să le încercați!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.