Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
morcovi,
2 linguri suc de portocale,
1 lingura brandy,
4 lingurite pesmet,
5 lingurite praf de copt,
5 oua,
30 gr migdale macinate,
175 gr zahar pudra,
60 gr faina,
200 gr zahar brun,
250 gr morcovi
Mod de preparare: Curata morcovii si rade-i pe o razatoare fina. Toarna peste ei 2 linguri de brandy si lasa-i sa se inmoaie in aroma cat timp pregatesti pandispanul. Bate cu ajutorul unui mixer galbenusurile, zaharul si un praf de sare pana cand sunt spumoase. Incorporeaza incet faina, praful de copt, migdalele macinate si morcovii (scursi bine) in compozitia de galbenusuri. La final incorporeaza si albusurile batute spuma. Amesteca incet cu o lingura pana cand se omogenizeaza. Unge cu o lingura de ulei o tava rotunda de prajitura si presara pe ea pesmetul. Scutura bine astfel incat sa acopere toata baza tavii.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.