Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingredient:
300 g biscuiti digestivi
100 g unt topit
4 linguri zahar
1 kg branza ricotta
6 oua
250 g zahar
coaja de la o portocala
1 lingurita esenta de portocale
400 g frisca lichida
Pt jeleul de portocale:
400 g suc de portocale
1 plic gelatina
2 linguri zahar
Mod de Preparare: Se pun biscuitii intr-o punga si se zdobesc cu sucitorul sau se zdobesc in blender. Biscuitii se amesteca cu 4 linguri de zahar Si cu untul topit se intinde intr-o tava rotunda cu fundul detasabil de 28 cm si se niveleaza cu fundul unui pahar. Intr-un vas inalt se pun ricotta 250 g zahar, coaja de portocala, esenta, frisca lichida si ouale se amesteca cu mixerul pana se omogenizeaza si se toarna in tava peste blatul de biscuiti. Sa nu va speriati daca compozitia va parea foarte lichida, asa trebuie sa fie. Se da la cuptorul preincins la 160 grade timp de 50 de minute. Se opreste apoi cuptorul si se lasa prajitura sa se raceasca timp de o ora. Nu va speriati daca s-a crapat sau are neregularitati, defectele vor fi ascunse cu jeleul de portocale.
Pt jeleul de portocale se amesteca sucul de portocale cu zaharul si se pune pe foc pana incepe sa fiarba, gelatina inmuiata in apa se amesteca cu sucul de portocale fiert si racit cat sa nu fie prea fierbinte pentru gelatina. Amestecul rezultat se toarna peste cheese cake care s-a racit si este inca in tava.. Cand s-a racit complet o poti pune la frigider peste noapte.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.