Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 g fasole bobe
400 g scarita
2 morcovi
un pastarnac
o radacina de patrunjel
o ceapa
cateva fire de patrunjel verde tocat
50 ml ulei
o lingura bulion
bors acru
Mod de Preparare: Se spala scarita si se taie bucatele. Se pune la fiert in 4 l de apa. Se spumeaza daca e nevoie apoi se adauga un morcov si jumatate, ceapa, pastarnacul, radacina de patrunjel si jumatate din cel verde. Se alege fasolea si se spala.Se pune la fiert si dupa cateva clocote se schimba apa. Se repeta operatiunea de 3 ori iar apoi se adauga fasolea peste scarita. Cand fasolea este aproape fiarta se pun la prajit in 50 ml ulei o lingura bulion si morcovul ramas dat pe razatoare. Se caleste putin si apoi se adauga peste scarita. Daca va place ca borsul sa nu fie prea rar puteti adauga si putina fidea. Se sareaza si se acreste cu bors dupa gust. Dupa ce se opreste focul se adauga restul de patrunjel verde. Poate fi inlocuit cu leustean.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.