Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
5 oua
O cana de zahar (200 g)
O cana de faina (200 g)
Praf de copt (o lingurita)
2 linguri cacao
4 linguri de ulei
100 ml lapte
Zahar vanilat (1 plic).
Mod de preparare: Se separă albuşurile de gălbenuşuri şi, pentru început, gălbenuşurile se amestecă cu făina şi uleiul, apoi se adaugă laptele, adus la temperatura camerei şi se dă deoparte. Acum se bat albuşurile spumă, cu puţină sare, apoi se adaugă zahărul, puţin câte puţin. Când spuma este bătută tare, se amestecă puţin câte puţin cu gălbenuşurile, cate o lingura o data, apoi se adaugă praful de copt. Aluatul astfel obţinut se împarte în două, iar într-o jumătate se va pune cacao, în timp ce în a doua jumătate se pune zahărul vanilat. Acum intervine imaginaţia fiecărei gospodine si poti sa torni straturi unul cate unul sau sa faci "modele" cu betisorul prin aluat. Se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se dă la cuptor la foc mediu, pentru aproximativ 35-45 de minute. Testul cu scobitoarea ne va indica dacă este copt sau nu.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.