Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 pachet foi de napolitate
600 gr zahar
200 gr nuci (tocate cu cutitul)
4 oua
2 linguri cu varf de faina (2-3)
250 ml lapte
250 gr margarina
Esenta de rom
Mod de Preparare: Ouale se amesteca bine cu faina apoi cu laptele. Zaharul se caramelizeaza intr-o cratita, cand s-a topit de tot am adaugat margarina, apoi nucile, apoi amestecul de lapte. Se tine pe foc mic si se amesteca continuu, pana se mai ingroasa. Dupa ce se ia de pe foc se adauga esenta de vanilie. Se aseaza crema fierbinte intre foile de napolitana, niveland bine crema si presand putin foile de napolitana (eu am folosit 6 foi) Peste prajitura se aseaza un tocator, pentru ca sa stea putin presata, si se tine in frigider cateva ore bune.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.