Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 ouă
100g zahăr
coajă de lămâie
esenţă de vanilie
100ml ulei de floarea soarelui
300g făină pentru prăjituri
1 linguriţă praf de copt
un praf de sare
+300g gem/magiun de prune
Mod de preparare: Ouăle, zahărul, coajă de portocale şi esenţă se mixează cel mult 1 minut, pentru a permite zahărului să se topească. Se adaugă uleiul, apoi făină sitată, anterior amestecată cu sarea şi praful de copt. Se frământă un aluat nelipicios, pentru care, la nevoie să adaugă o mâna de făină, dacă iese prea umed sau o lingură două de lapte, dacă iese prea vârtos. Din aluatul rezultat se dă de-o parte o bilă ce se va folosi la grilaj. Aluatul se întinde foaie şi se potriveşte pe fundul tăvii unse şi tapetate sau acoperite cu hârtie de copt. Gemul se întinde deasupra aluatului, apoi se potrivesc fâşii tăiate din aluatul oprit anterior. Prăjitura se coace 25-30 minute la foc mediu, în cuptorul preîncălzit. Se lasă la răcit înainte de a fi consumată.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.