Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 felii cotlet de porc fara os
2 felii cascaval (~1 cm grosime)
1 ou
2 linguri faina
ulei
sare, piper
Mod de Preparare: Carnea se spala, se usuca cu un servet de hartie si se bate cu ciocanul de snitele. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se aseaza cate o bucata de cascaval in mijlocul fiecarei felii de cotlet. Se apropie marginile carnii si se apasa un pic cu degetele astfel incat cascavalul sa fie inchis ca intr-un plic. Buzunarasele se trec prima data prin faina, apoi prin oul batut cu putina sare ca pentru omleta. Se repeta operatia (intai faina, apoi ou) astfel incat carnea sa fie acoperita uniform cu faina si ou. Buzunarasele se pun la prajit in putin ulei incins la foc mic. Atentie, sa nu fiti tentate sa dati focul mai tare: riscati sa obtineti niste buzunarase arse in exterior si nefacute in interior. Buzunarasele se servesc calde alaturi de cartofi natur.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.