Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g fusilli,
50 ml ulei de masline,
o ceapa,
3 catei de usturoi,
250 g piept de pui,
250 g broccoli,
o conserva cu ciuperci,
500 ml suc de rosii,
busuioc,
oregano,
sare,
piper.
Mod de Preparare: Intr-o oala, punem apa la fiert, adaugam si un praf de sare. In momenul cand apa clocoteste, punem pastele si le lasam sa fiarba exact cat scrie pe ambalaj. Cand sunt gata se pun la scurs si punem putin ulei de masline peste sa nu se lipeasca intre ele. In timp ce se fierb pastele, intr-o craticioara se pune la incalzit uleiul de masline. Se caleste ceapa taiata marunt si cateii de usturoi. Se adauga carnea de pui taiata bucatele mici si lasam pana se rumeneste bine carnea. Adaugam ciupercile clatite cu apa rece si broccoli desfacut buchetele mici. Dupa care adaugam sucul de rosii, busuioc si oregano dupa gust. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga pastele in sos, amestecam usor, se mai lasa cateva minute si se servesc fierbinti.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.