Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 file-uri medii de somon
1 lingură ulei de măsline
25 g roșii uscate (la soare, de preferat)
100 g frunze de spanac proaspăt
30 g frunze de busuioc proaspăt tocate
120 g brânză feta
sare și piper după gust
Mod de preparare: Preîncălzește cuptorul la treaptă mare și unge cu unt/ulei o tavă care nu lipește. Toacă roșiile uscate și călește-le în uleiul de măsline timp de 1 minut, amestecând ocazional. Dacă ai spanac normal, toacă-l (nu mărunt) și dă-l la călit peste roșii. Dacă ai baby spinach, doar spală-l și pune-l întreg în tigaie. Pune și busuiocul tocat peste. Nu te îngrijora dacă pare că tigaia este prea plină: frunzele de spanac se vor înmuia. Amestecă ocazional timp de aproximativ 3-4 minute până când se înmoaie de tot spanacul. Dă tigaia de pe foc, adaugă brânza feta sfărâmată și amestecă ușor cu restul ingredientelor. Pune bucățile de somon pe un fund de lemn și, cu ajutorul unui cuțit bine ascuțit, crestează-le transversal, pe mijloc, fără să feliezi de tot (formezi portofelul în care să bagi umplutura). Dacă se întâmplă să tai de tot din greșeală, nu e problemă: poți să pui umplutura între cele 2 bucăți formate. Cu ajutorul unei linguri, distribuie umplutura între cele 2 bucăți de somon. Mută cu grijă apoi peștele în tava dinainte pregătită. Presară sare și piper pe deasupra. Dă la cuptor (pe rândul din mijloc, de preferat) aproximativ 25 de minute. Merge extraordinar de bine cu niște sos olandez deasupra. Se poate servi cu o salată de spanac proaspăt alături sau una de broccoli.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.