Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 kg pulpa porc
1 kg ciuperci proaspete
1 conserva ciuperci
2 ardei grasi (rosu si galben)
2 cepe
1 l vin alb
1 capatana usturoi
condimente
2 linguri mustar
Mod de Preparare: Se calesc in doua linguri de margarina ceapa si ardeii tocati marunt si ciupercile din conserva, doar pana se inmoaie. Se bate pulpa cu ciocanul de snitele, se condimenteaza si se aseaza deasupra umplutura de ciuperci Se ruleaza strans si se prinde cu scobitori. Se prajesc ciupercile foarte putin in ulei. Se unge pulpa de porc cu putin mustar si se aseaza in tava, se adauga ciupercile si usturoiul pisat, apoi se completeaza cu vin alb. Se da la cuptor la foc potrivit circa o ora, pana se rumeneste bine. Se scoate pe un platou si extragem cu grija scobitorile Se taie felii si se serveste cu garnitura de ciuperci.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.