Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g piept de pui feliat
50 g faina
2 oua
80 g pesmet
2-3 catei de usturoi
100 g cascaval ras
3 lingurite patrunjel uscat
condimente
Mod de Preparare: Radem cascavalul si pisam usturoiul. Intr-o farfurie amestecam pesmetul cu cascavalul ras, cu usturoiul si cu patrunjelul. Batem ouale si condimentam bucatile de carne. Fiecare bucata o dam prin faina, ou si amestecul de pesmet si cascaval. Intr-o tigaie incingem ulei si prajim snitelele la foc mediu spre mic, pana capata o culoare aurie. Se serveste cu orice garnitura va place.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.