Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
6 pere de marime mijlocie
250 g ciocolata cu lapte
100 g zahar
50 g unt
100 ml vin alb
Mod de preparare: Spala perele, curata-le de coaja si cu un cutit ascutit indeparteaza cotorul cu seminte, lasand fructele intregi. Separat, topeste untul. Trece perele prin untul topit, dupa care toarna vinul. Lasa pe foc pana se evapora. Presara zaharul si lasa-l sa se caramelizeze; astfel, perele vor ramane intacte. Scoate-le pe un platou sa se racoreasca. Topeste ciocolata la bain-marie si toarn-o cat este fierbinte peste pere. E delicios!
Adina va doreste Pofta Buna
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.