Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g ficatei de pui
300 g carnati subtiri
200 g smantana
150 ml supa de pui, legume sau apa
2 linguri amidon sau 1 lingura de faina
1 legatura marar taiata marunt
1 lingurita ienibahar macinat
ulei de masline
sare, piper
Mod de Preparare: Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei si prajim ficateii de pui cateva minute, adaugam carnati si mai gatim 5-10 min. pana se rumenesc frumos. Dam deoparte si pastram la cald. Amestecam intr-un bol, samantana, amidonul si supa, punem pe foc 10 min. amestecand continuu, pana obtinem un sos cremos, nu trebuie sa fie subtire. Dam deoparte, adaugam mararul taiat marunt si ienibaharul. Potrivim de sare si piper. Omogenizam bine. Servim ficatei de pui cu carnaciorii si turnam pe deasupra sosul. Se poate face si o garnitura de legume, cartofi natur, orez sau paste.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.