Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250 g margarina Rama,
250 g zahar,
2 galbenusuri,
sucul si coaja de la o lamaie,
1 praf de copt
Mod de Preparare: Din toate ingredientele se framanta un aluat care se inveleste in folie si se lasa la rece 30 minute. Aluatul l-a impartit in doua si a intins cate o foaie cam de aproape 1/2 cm grosime din care am decupat cu o forma de floare se pot face stelute sau se poate decupa si cu gura unui pahar jumatate din biscuiti i-a uns la mijloc cu albus de ou si am pus cate o jumatate de miez de nuca. Daca aluatul e prea fraged si se intinde mai greu, se mai poate adauga putina faina. Se dau la cuptor 10-15 minute pana incepe partea de jos sa se faca maronie. Se lipesc cu dulceata cate doi si se pudreaza cu zahar pudra. A doua zi sunt si mai fragezi.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.